Certificeringen

Certificeringen

Informatieveiligheid

Uiteraard dienen niet alleen de zorgverleners die wij bedienen te voldoen aan de AVG wetgeving, ook wij dienen een informatieveiligheidsbeleid te voeren. Privacy, dataveiligheid en zorgvuldigheid zijn dan ook in het DNA van Prosoftware verankerd. NEN7510, ISO9001 en ISO27001 gecertificeerd


Prosoftware is sinds december 2016 NEN7510, ISO 9001 en ISO27001 gecertificeerd. Dit zijn certificeringen op het gebied van informatieveiligheid en kwaliteit. Door onze implementatie van de ISO27001 zijn de vereisten van de AVG afgedekt. Hierop worden wij jaarlijks geaudit. Prosoftware voldoet derhalve als organisatie aan de AVG wetgeving. Elke bestaande en nieuwe klant bieden wij een verwerkersovereenkomst aan. Deze is samen met onze juristen en de brancheorganisatie Nederland ICT opgesteld.

Geaccrediteerd door ZilverenKruis Achmea

Sinds 1 januari 2018 zijn wij met ZorgRespons, ons eigen patiëntervaringstool, een geaccrediteerd meetbureau. Paramedici die verplicht een patiëntervaringsonderzoek moeten uitvoeren conform de voorwaarden van ZilverenKruis Achmea kunnen dus ook bij ons terecht. Heeft u nog geen verplichting, maar wilt u wel gewoon graag veilig, laagdrempelig en supereenvoudig een patienttevredenheidsonderzoek uitvoeren? Uiteraard kunt u ook in dat geval ZorgRespons gebruiken. Wij bieden ZorgRespons kosteloos aan al onze gebruikers aan.

Groene vinken


Hier komt 1 alinea met tekst