Zorgrespons

Zorgrespons

Patiëntervaringsonderzoek als kosteloos onderdeel van het EPD
Het uitvoeren van een patiëntervaringsonderzoek kan vele malen goedkoper en een stuk efficiënter. Vindt u ook niet? Met ZorgRespons kunt u geheel kosteloos, super eenvoudig en volledig geautomatiseerd tevredenheidsmetingen versturen naar uw patiënten vanuit uw elektronisch patiëntendossier (EPD) ZorgAdmin of Prosoftware.

Snel en eenvoudig ervaring van de patiënt meten
De patiënt ontvangt automatisch een mailtje van ZorgRespons namens uw praktijk met daarin een unieke link naar de vragenlijst: veilig, anoniem en laagdrempelig. ZorgRespons maakt gebruik van de PREM, een kort en officieel meetinstrument binnen de paramedische zorg. Het enige wat u hoeft te doen is de resultaten te bekijken van uw praktijk, die realtime worden weergegeven in overzichtelijke grafieken binnen de online ZorgRespons applicatie.

Inzicht in resultaten
Uw resultaten kunt u realtime online inzien in overzichtelijke grafieken. Door de volledige integratie in uw EPD kunt u daarnaast filteren op allerlei nuttige kenmerken zoals locatie, behandelaar, zorgtrajecttype, activiteitsoort, postcodegebied, leeftijd, etc. Zo kunt u concreet met uw resultaten aan de slag. Uiteraard heeft u ook controle over de verzonden uitnodigingen en data wanneer de metingen zijn ingevuld.

Geautomatiseerd uitnodigen
U kunt ervoor kiezen het versturen van uitnodigingen volledig geautomatiseerd te laten plaatsvinden. Hierdoor hoeft u er nooit meer aan te denken. Uiteraard kunt u vooraf zelf instellen op welke momenten, met welke frequentie en bij welke behandelingen de patiënt een uitnodiging dient te ontvangen. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om, al dan niet automatisch, herinneringen te versturen.

Helemaal kosteloos
ZorgRespons is een gratis applicatie voor bestaande én toekomstige Prosoftware en ZorgAdmin gebruikers. Waarom is het gratis? Heel simpel, wij denken dat er in de zorg geld bespaard kan worden op het afnemen van patiëntervaringsonderzoeken. Daarnaast is het doel van Prosoftware om haar gebruikers zoveel mogelijk te ontzorgen en om een zo compleet mogelijk softwareprogramma aan te bieden.

Voordelen:

  • Erkend meetbureau door ZilverenKruis Achmea
  • Een volwaardig alternatief voor Qualizorg
  • Iedere discipline zijn eigen PREM
  • Helemaal kosteloos
  • Geautomatiseerd metingen versturen
  • Realtime inzicht in uw praktijkprestaties
  • Anoniem, betrouwbaar en veilig
  • Binnenkort beschikbaar in 8 talen

Hoogste veiligheidsnormen
ZorgRespons heeft géén toegang tot de gegevens van de patiënt. In de database van ZorgRespons staan dan ook geen gegevens die herleidbaar zijn tot 1 persoon. Louter algemene kenmerken van de behandeling worden hierin bewaard, zoals de locatie, de afspraakdatum, het geboortejaar en wat voor soort afspraak dit was. Dit is nodig om u een goed beeld te kunnen geven van de prestaties van uw praktijk. Uiteraard is de ZorgRespons database daarbij volgens de hoogste normen beveiligd en is er een SSL certificaat aanwezig. Daarnaast is Prosoftware conform NEN7510, ISO9001 en ISO27001 normen gecertificeerd.

Gratis en vrijblijvende demo
Wij vinden het superleuk om u een persoonlijke demonstratie te geven van ZorgRespons via meekijken op afstand. Uiteraard is deze geheel vrijblijvend en kosteloos. Wij maken graag een afspraak.

Aan de slag
Bent u al gebruiker van ZorgAdmin of Prosoftware en wilt u aan de slag met ZorgRespons? Lees hier in een paar stappen hoe ZorgRespons werkt voor u als ZorgAdmingebruiker of Prosoftwaregebruikers.

Komt u er niet uit? U mag altijd onze helpdesk benaderen.