ZorgRespons meet gratis patiëntervaring

ZorgRespons meet anoniem, betrouwbaar en veilig de ervaringen van de patiënt in de zorg. De goedkoopste en meest gebruiksvriendelijke klantervaringstool voor alle paramedici. Het uitvoeren van een klantervaringsonderzoek is super eenvoudig met ZorgRespons!

  • Gratis voor gebruikers van ons EPD
  • Geaccrediteerd door ZilverenKruis Achmea
  • Erkend door alle overige zorgverzekeraars
  • Realtime inzicht in uw praktijkprestaties
  • Anoniem, betrouwbaar en veilig

Klantervaringsonderzoek voor elke praktijk

Het uitvoeren van een klantervaringsonderzoek kan vele malen goedkoper en een stuk efficiënter. Vindt u ook niet? Met ZorgRespons kunt u geheel kosteloos, super eenvoudig en volledig geautomatiseerd tevredenheidsmetingen versturen naar uw patiënten vanuit uw elektronisch patiëntendossier (EPD) ZorgAdmin of Prosoftware. e patiënt ontvangt een mailtje van ZorgRespons namens uw praktijk met daarin een unieke link naar de vragenlijst: veilig, anoniem en laagdrempelig. ZorgRespons maakt gebruik van de PREM, een kort en officieel meetinstrument binnen de paramedische zorg. Het enige wat u vervolgens nog hoeft te doen is de resultaten te bekijken van uw praktijk, die realtime worden weergegeven in overzichtelijke grafieken binnen de online ZorgRespons applicatie.

Ontdek hoe ZorgRespons voor uw praktijk kan werken. Bekijk de video.

Het goedkoopste meetbureau

Het uitvoeren van een patiëntervaringsonderzoek hoeft geen dure aangelegenheid te zijn. En kosten heeft u immers al meer dan genoeg, toch? ZorgRespons is het goedkoopste meetbureau voor paramedici. En is ook nog eens inclusief allerlei handige extra's waar u niks extra's voor betaalt. Daarnaast heeft ZorgRespons als enige de PREM beschikbaar in maar liefst 8 talen. Betaal niet langer voor gebakken lucht en kies voor ZorgRespons.

Hoogste veiligheidsnormen

In de database van ZorgRespons staan geen gegevens die herleidbaar zijn tot 1 persoon. Louter algemene kenmerken van de behandeling worden hierin bewaard, zoals de locatie, de afspraakdatum en geboortejaar. Dit is nodig om een goed beeld te kunnen geven van de prestaties van de praktijk. Uiteraard is de ZorgRespons database daarbij volgens de hoogste normen beveiligd en is er een SSL certificaat aanwezig. Daarnaast zijn wij conform ISO9001, ISO27001 en NEN7510 normen gecertificeerd.

Starten met ZorgRespons

Ben u net zo enthousiast als wij over ZorgRespons? Twijfel dan niet langer en kies vandaag nog voor ZorgRespons. Uiteraard staan wij ook voor u klaar bij vragen of voor extra toelichting.