ZorgTalk

Veilig overleggen met andere zorgverleners doe je via ZorgTalk. Een veilige app waar je met vakinhoudelijke vragen terecht kunt. Plaats eenvoudig topics of reageer op vragen van zorgverleners uit heel Nederland. Een uniek, veilig en toegankelijk platform voor de zorg.

  • Veilig
  • Onafhankelijk
  • Laagdrempelig
  • Gratis

Overleg, discussier, chat en word een expert

In ons privéleven zijn er enkele grote platforms waar we ons op begeven zoals Instagram en Facebook. We volgen daar mensen die we leuk vinden, plaatsen berichten over wat ons bezighoudt en reageren op posts van anderen. En twijfel je over een outfit? Online krijg je direct advies van je volgers. Maar wat als je in je praktijk met een casus zit waar je niet helemaal uitkomt? De wereld is kleiner geworden dus misschien wil je het breeder voorleggen dan enkel je directe collega's? Met ZorgTalk is er nu een toegankelijk platform waar je jouw casussen geanonimiseerd kunt voorleggen, inclusief foto's. In je feed zie je topics van vakgenoten die in dezelfde beroepsgroep en interessegebieden werkzaam zijn. Hierop kun je reageren en jouw expertise delen. Of wil je liever 1 op 1 chatten met een vakgenoot? Ook dat is mogelijk met ZorgTalk!

Dit is ZorgTalk. Bekijk nu de video.

Veilig

ZorgTalk is een volledig veilige app. De data wordt optimaal beschermd tegen onbevoegden. Ook is de data volgens de richtlijnen van de AVG opgeslagen in Nederland. In de app zijn geen adverteerders aanwezig en data wordt ook niet verkocht aan wie dan ook. Bovendien zijn de makers van ZorgTalk ISO 27001, NEN 7510 en ISO 9001 gecertificeerd.

Gratis

Gratis bestaat niet. En dat klopt. Toch is ZorgTalk gratis en je betaalt ook niet met je privacy. Hoe zit dit dan? Wij willen gebruikers van ons EPD een platform bieden waarop ze kunnen overleggen met al hun vakgenoten. Om ze écht met iedereen te kunnen laten overleggen, moet de app ook voor niet gebruikers beschikbaar zijn. En dat is de reden waarom de app gratis is en blijft.

Het eerste toegankelijke platform voor de zorg. 

Download gratis de app

De app is binnenkort gratis te downloaden in de App Store van Apple en in de Google Play store voor Android devices.