Gebruikersbijeenkomsten

Gebruikersbijeenkomsten

Gebruikersbijeenkomsten
Wij vinden het belangrijk dat onze klanten goed kennis kunnen maken met nieuwe modules, functionaliteiten of meer te weten komt rondom een bepaald administratief proces. Daarom organiseren wij steeds vaker gebruikersavonden. Zowel bij ons op locatie als op verschillende locaties in het land organiseren wij bijeenkomsten speciaal voor onze gebruikers.

Een gezicht bij de software
Naast het opdoen van informatie, is het ook een mooie kans om onze gebruikers face to face (weer) eens te ontmoeten. Niet alleen wij vinden dat erg leuk, ook onze gebruikers vinden het prettig om een gezicht te hebben bij stem aan de telefoon. Deze gebruikersbijeenkomsten zijn geschikt voor groepen van 6 tot 25 personen.

Afwisselend avondje uit
Zo hebben wij dit voorjaar meerdere goedbezochte gebruikersbijeenkomsten georganiseerd voor zowel paramedici als de GGZ. Een afwisselende combinatie van tips en tricks, presentatie van onze nieuwe Scan App en veelgestelde vragen uit het publiek bleken een succes.

Komende gebruikersbijeenkomsten
Ook dit najaar en volgend jaar zullen we weer een aantal gebruikersavonden gaan organiseren. Via deze pagina en mailings houden wij onze gebruikers op de hoogte.