Jeugdwet en WMO voor GGZ

Met ZorgAdmin bieden wij complete software voor de GGZ. Naast het registreren en declareren van volwassenzorg in de Basis GGZ, Specialistische GGZ en niet-gecontracteerde zorg rechtstreeks aan de patiënt, de school, de werkgever of een andere instantie, is het ook mogelijk om in ZorgAdmin zorg dat valt onder de jeugdwet en de WMO te registreren en declareren aan gemeentes.

Altijd voorop en up-to-date

Met onze Jeugdwet en WMO module heeft u ieder jaar de beschikking over de meest recente landelijke declaratiestandaarden én andere berichten van het Vecozo berichtenverkeer. 100% geïntegreerd binnen ZorgAdmin. Dit bespaart u veel administratief en vooral dubbel werk. 

Zoveel gemeentes, zoveel wensen

Onze software is geëquipeerd op de verschillende eisen die gemeentes stellen om Jeugdwet en WMO te declareren. De toewijzing komt automatisch binnen. Is de gemeente verlaat? Het is ook mogelijk om een verzoek om toewijzing te versturen naar de gemeente. Vervolgens kunt u op verschillende wijzes de registreerde zorg declareren aan gemeentes. Zo kunt u bijvoorbeeld met een bevoorschotting declareren, maar ook per kalendermaand, per periode, per week, met verschillende tijdseenheden, met verschillende productcodes, en ga zo nog maar even door. Alle vrijheid die de landelijke declaratiestandaard biedt, ondersteunen wij. Daarnaast kunt u elk halfjaar uw CBS export aanmaken en versturen.

Waardevolle ondersteuning

Wij vinden het belangrijk u zo goed mogelijk op weg te helpen. U krijgt daarbij gratis, uitgebreide en vooral persoonlijke hulp via meekijken op afstand. Daarnaast mag u kosteloos gebruik maken van onze deskundige helpdesk, via e-mail, chat of telefoon.

Al vijf jaar op rij de Groene Vink

Als trots houder van het kwaliteitskeurmerk de Groene Vink bieden wij een bewezen gedegen product met een goede service. Met de Groene Vink deelt het Zorginstituut elk jaar een compliment uit aan softwareleveranciers die werken aan iStandaarden

Controle en grip op  je jeugd en WMO patiënten met ZorgAdmin. 

Gratis en vrijblijvende demo

Wij vinden het superleuk om u een persoonlijke demonstratie te geven van de modules Jeugdwet en/of WMO via meekijken op afstand. Uiteraard is deze geheel vrijblijvend en kosteloos. Wij maken graag een afspraak. Wilt u liever zelf klikken? Ook dat is mogelijk.