Jeugdwet en WMO

Jeugdwet en WMO

Jeugdwet en WMO voor GGZ
Met ZorgAdmin bieden wij complete software voor de GGZ. Naast het registreren en declareren van volwassenzorg in de Basis GGZ, Specialistische GGZ en niet-gecontracteerde zorg rechtstreeks aan de patiënt, de school, de werkgever of een andere instantie, is het ook mogelijk om in ZorgAdmin zorg dat valt onder de jeugdwet en de WMO te registreren en declareren aan gemeentes.

Altijd voorop en up-to-date
Met de jeugdwet en/of WMO module heeft u ieder jaar de beschikking over de dan geldende landelijke declaratiestandaarden én andere berichten van het Vecozo berichtenverkeer, allemaal geïntegreerd binnen ZorgAdmin. Dit bespaart u veel administratief en vooral dubbel werk. De eenmalige modulekosten voor de jeugdwet en WMO module zijn maar eenmalig van aard.

Zoveel gemeentes, zoveel wensen
Onze software is geëquipeerd op de verschillende eisen die gemeentes stellen om jeugdwet en WMO te declareren. De toewijzing komt automatisch binnen en vervolgens kunt u op verschillende wijze de registreerde zorg declareren aan gemeentes. Zo kunt u bijvoorbeeld met een bevoorschotting declareren, maar ook per kalendermaand, per periode, per week, met verschillende tijdseenheden, met verschillende productcodes, en ga zo nog maar even door. Alle vrijheid die de landelijke declaratiestandaard biedt, ondersteunen wij. Daarnaast kunt u elk halfjaar uw CBS export aanmaken en versturen.  

Waardevolle ondersteuning
Daarbij vinden wij het belangrijk u zo goed mogelijk op weg te helpen en krijgt u daarbij gratis, uitgebreide en vooral persoonlijke hulp via meekijken op afstand. Daarnaast mag u kosteloos gebruik maken van onze deskundige helpdesk, via e-mail, chat of telefoon, iets dat zeker niet bij iedere aanbieder in de overeenkomst is inbegrepen

Al vier jaar op rij de Groene vink
Al met al bieden wij u als trots houder van het kwaliteitskeurmerk de Groene Vink een bewezen gedegen product met een goede service. U kunt hier reeds een indicatie krijgen van onze integratie van het JW-berichtenverkeer.

Gratis en vrijblijvende demo
Wij vinden het superleuk om u een persoonlijke demonstratie te geven van de modules Jeugdwet en/of WMO via meekijken op afstand. Uiteraard is deze geheel vrijblijvend en kosteloos. Wij maken graag een afspraak.