Kosteloos en veilig beeldbellen

In ZorgAdmin is het mogelijk om te beeldbellen met de patiënt en zelfs met een hele groep. Naar aanleiding van de coronacrisis is de functie beeldbellen in een razend tempo ontwikkeld en sinds begin april beschikbaar gesteld in ZorgAdmin. Op deze manier is het voor onze gebruikers toch nog mogelijk om in deze onwerkelijke tijd behandelingen te laten plaatsvinden. De functie beeldbellen is  voor bestaande én nieuwe gebruikers volledig kosteloos. Nu en na de coronacrisis.

Alle mogelijkheden op een rij

  • Met een patiënt veilig beeldbellen binnen ZorgAdmin
  • Met een (patiënten)groep veilig beeldbellen binnen ZorgAdmin
  • Het scherm met de patiënt delen tijdens de beeldbelsessie
  • De mogelijkheid om een sessie tijdelijk te pauzeren
  • Via desktop/laptop, tablet of telefoon
  • Zowel op Mac als op Windows, geschikt voor Chrome, Firefox en Safari
  • Geen installatie nodig, niet voor patiënt en niet voor de behandelaar
  • Een zogenaamde whiteboardfunctionaliteit is in ontwikkeling

Eenvoudig een beeldbelsessie starten

Een beeldbelsessie kan heel eenvoudig vanuit de agenda of vanuit de patientenkaart worden gestart. De patiënt ontvangt automatisch een mailtje met daarin een unieke link. Het is ook mogelijk om de link met de afspraakherinnering mee te sturen. De patient kan de link aanklikken op zijn desktop, tablet of zijn telefoon. De patiënt en de behandelaar worden gevraagd om toestemming te geven voor de camera en microfoon van het device. Tijdens de sessie kan de behandelaar zijn scherm delen met de overige deelnemers. Zo wordt de sessie nog waardevoller. Elke deelnemer kan op elk moment even de sessie pauzeren. Is de sessie klaar? Met 1 druk op de knop kan de beeldbelsessie worden beëindigd en vervolgens worden gedeclareerd.

AVG proof

De beeldbelfunctionaliteit hebben wij in een razend tempo binnen ZorgAdmin ontwikkeld. Veiligheid stond hierbij voorop met als resultaat een 100% zelfontwikkelde oplossing. Het beeldbellen vindt volledig plaats binnen ZorgAdmin en is gebouwd met behulp van WebRTC. WebRTC is een veelgebruikt standaardprotocol voor video- en spraaktechnologie. De verbinding hierbij is peer-to-peer en vindt dus rechtstreeks plaats tussen de deelnemers. Er wordt geen data opgeslagen. Hierdoor is beeldbellen binnen ZorgAdmin volledig AVG proof.

Jouw scherm delen met je patiënten gaat in een handomdraai

Gratis en vrijblijvende demo

Wij laten graag zien hoe beeldbellen, en de vele andere mogelijkheden van ZorgAdmin, werkt in ZorgAdmin via meekijken op afstand. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en kosteloos. Wij maken graag een afspraak. Wilt u liever zelf klikken? Ook dat is mogelijk.