Trainingen

Trainingen

Trainingen
Voor veel van onze klanten is het gratis uur op weg hulp en de ondersteuning die zij ontvangen bij het eerste keer declareren voldoende om met ZorgAdmin aan de slag te gaan, maar voor grotere praktijken of instellingen of voor een verdere verdieping van een bepaald onderdeel van ZorgAdmin bieden wij gerichte trainingen aan.

Trainingslocatie
Bij ons op kantoor in Dordrecht beschikken wij over een mooie, moderne trainingsruimte die van alle gemakken is voorzien. Geschikt voor groepen tot 25 personen met ruime parkeermogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk om voor in company trainingen bij u op locatie te komen.

Gemak van meekijken op afstand
Daarnaast bieden wij ook volop mogelijkheden om via meekijken op afstand trainingen te volgen voor 1 tot 4 personen. Zo kunt u 1-op-1 een op maat training volgen en kunnen wij deze helemaal naar uw specifieke wensen, onderwerpen en situatie inrichten.

Mogelijkheden

 • Op maat training – vanaf 1 deelnemer
  
Wij geven regelmatig een op maat training aan praktijken die over een specifiek onderwerp instructie willen ontvangen. U bepaalt zelf over welke onderwerp(en) u training wilt ontvangen en op het moment en locatie dat het u uitkomt. U kiest er ook zelf voor om één of juist meerdere korte sessies te volgen. Bijvoorbeeld het in gebruik nemen van het boekhoudgedeelte van ZorgAdmin is voor sommige van onze klanten de aanleiding om een training te gaan volgen. Naast uitleg over de software, wordt u ook op boekhoudkundig gebied op weg geholpen indien u dit wenst.

 • Behandelaarstraining – vanaf 5 deelnemers

  Heeft u een groot behandelteam en wilt u hen voortvarend aan de slag laten gaan na aanschaf van ZorgAdmin of wilt u uw team na jaren weer eens een opfriscursus geven? Wij geven ook trainingen aan behandelaren. Ook deze training is afgestemd op uw situatie en op het moment en locatie dat u het u uitkomt.
 • Declaratietraining – voor grotere praktijken/instellingen

  Het onderdeel declareren is uiteraard voor elke praktijkvoering ontzettend belangrijk. Doet u niet zelf de declaraties, maar heeft u een administratief medewerker(s) hiervoor in dienst? Wij kunnen hen helemaal op de rit helpen zodat zij deskundig en met tijdswinst voortaan de declaraties kunnen uitvoeren. Ook deze training is afgestemd op uw situatie en op het moment en locatie dat u het u uitkomt.
 • Super-usertraining – voor grotere praktijken/instellingen

  Diegene die echt alles van ZorgAdmin moet af weten en binnen uw praktijk als vraagbaak en contactpersoon dient, kunnen wij ook trainen. Één of enkele personen binnen uw praktijk die heel veel van ZorgAdmin af weet, werkt ontzettend efficiënt hebben wij gemerkt. Ook deze training is afgestemd op uw situatie en op het moment en locatie dat u het u uitkomt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de trainingen die wij aanbieden, een vrijblijvende offerte ontvangen of wilt u graag een afspraak hiervoor maken? Neem gerust contact met ons verkoopteam op via 078 7112104 of via verkoop@prosoftware.nl