Het Voetzorgportaal

Het Voetzorgportaal

Het Voetzorgportaal, hét DM portaal voor de podotherapeut
Het Voetzorgportaal zit volledig geïntegreerd in ZorgAdmin en is het online DM portaal voor het delen van patiëntgegevens tussen podotherapeut en pedicure. Laat de pedicure online de bezoeken van de patiënt registreren en deel het DM behandelplan. De geregistreerde bezoeken komen direct in ZorgAdmin te staan. Zo hoeft u niet meer handmatig bij te houden wanneer en hoe vaak de patiënt al bij de pedicure is geweest. Daarnaast kan de pedicure haar factuur in het Voetzorgportaal aanmaken en wordt deze vervolgens automatisch in ZorgAdmin verwerkt.

Gemaakt voor podotherapeuten

  • Beheer het DM behandelplan
  • Deel online patiëntgegevens met de pedicure
  • Laat de pedicure online bezoeken registreren
  • Verminder het aantal administratieve handelingen
  • Grip op de voortgang van de patiënt
  • Papierloos declareren voor de podo en pedi
  • Volledig online en helemaal veilig
  • Geïntegreerd in Prosoftware en ZorgAdmin
  • Check op max. factuurbedrag en bezoeken
  • Veilig communiceren met de pedicure

Optimale samenwerking tussen podotherapeut en pedicure
Bij elke bezoekregistratie kan de pedicure een verslag maken. Ook dit wordt automatisch gesynchroniseerd met Prosoftware of ZorgAdmin. Heeft de pedicure een vraag of wilt u uw pedicures informeren? In het Voetzorgportaal zit een eenvoudige communicatie tool. Naast het DM behandelplan dat u heeft opgesteld in Prosoftware of ZorgAdmin, ziet de pedicure enkele persoonlijke gegevens uit de patiëntenkaart. Indien gewenst is het zelfs mogelijk om ook het zorginhoudelijke dossier van de patiënt met de pedicure te delen.

De pedicure houdt u op de hoogte van de voortgang van de patiënt
De pedicure kan, indien gewenst, ook een foto uploaden bij het bezoek naast een verslag. Zo bent en blijft u automatisch volledig op de hoogte van de voortgang van de patiënt, zowel administratief als zorginhoudelijk.

Gratis voor de pedicures waar u mee samenwerkt
U maakt voor de pedicure een account aan met 1 druk op de knop. De pedicure krijgt vervolgens gratis toegang tot het Voetzorgportaal, totdat u het account weer blokkeert. Zo maakt u het nog aantrekkelijker voor de pedicure om met u samen te werken.

Vrijblijvende demo
Wij vinden het superleuk om u een persoonlijke demonstratie te geven van ons Voetzorgportaal via meekijken op afstand. Uiteraard is deze geheel vrijblijvend en kosteloos. Wij maken graag een afspraak.

Aan de slag met het Voetzorgportaal als Prosoftware gebruiker
Het Voetzorgportaal is een aantrekkelijke module die zijn kosten snel terugverdient door o.a. de vermindering van het aantal administratieve handelingen. De kosten voor deze module voor Prosoftware gebruikers zijn €100,- per licentie per jaar, exclusief btw.

Aan de slag met het Voetzorgportaal als ZorgAdmin gebruiker
Voor ZorgAdmin gebruikers zit de module inbegrepen in het maandabonnement. Bent u al gebruiker van ZorgAdmin en wilt u het Voetzorgportaal gaan gebruiken? Volg deze (linkje naar externe site) stappen en u kunt direct aan de slag.

Komt u er niet uit, u mag altijd onze helpdesk benaderen.