Recensies

M. Geerling
Optima psychologische praktijk

Sinds 2016 maak ik gebruik van ZorgAdmin als ondersteuning voor de administratie- en declaratieprocessen van mijn psychologische praktijk. Vanaf het moment van aankoop tot de ondersteuning van de helpdesk bij het 'wegwijs raken' in de software en het afwikkelen van alle processen: ik ervaar grote deskundigheid, prima service en snelle ondersteuning. De helpdesk is toegankelijk en laagdrempelig en geeft begrijpelijke uitleg, juist voor een leek. Met ZorgAdmin bespaar ik veel tijd en wordt de administratieve rompslomp tot een minimum beperkt. Ik zou ZorgAdmin iedereen aanraden, ook door de gunstige prijs-kwaliteitverhouding'.

Drs. K. Appelboom-Geerts
Praktijk Appelboom

Ik werk al enige jaren met de ROM applicatie van Prosoftware en ervaar dagelijks dat deze compleet en overzichtelijk is voor zowel mij, als mijn cliënten. Ik kan iedereen deze applicatie aanbevelen.

Marga Rood
Podotherapie Rondom

ProVoetzorg levert ons, als contractant binnen de DM voetzorg, een aanzienlijke tijdsbesparing op! Wij zijn erg tevreden over deze redelijk eenvoudige, maar bovenal heel complete, internetapplicatie, die een win-win situatie oplevert voor ons en voor de pedicure. We kunnen ProVoetzorg dan ook van harte aanbevelen!

Mevrouw E. van Dijck
Praktijk voor pedagogische en psychologische hulp

Ik ben al sinds het begin gebruiker van Prosoftware en inmiddels van Zorgadmin. De voortdurende veranderingen in het zorgstelsel (DBC structuur, Jeugdwet) hebben veel gevolgen voor de administratieve verwerking met veel aanpassingen als gevolg, waardoor het soms ingewikkeld en onoverzichtelijk wordt. De mensen van de helpdesk zijn altijd erg bereidwillig en geduldig om mee te kijken en te helpen. Ik waardeer dat enorm en het maakt het werken met (nu) Zorgadmin een stuk aangenamer. Ik beveel Zorgadmin van harte aan!

Remco Verbeek
Voetmax

Met mijn bedrijf Voetmax ben ik al jarenlang gebruiker van ZorgAdmin voor orthopedische schoenen voor mijn complete praktijkautomatisering. Ik heb ervaren dat deze software compleet en overzichtelijk is. De software wordt actueel gehouden waarbij er geluisterd wordt naar de wensen vanuit de beroepsgroep. Zijn er weleens fouten of problemen in de software dan worden deze snel en deskundig verholpen. Ik kan u deze software dan ook van harte aanbevelen

Yves SeurenSeuren
Orthopedisch Schoentechniek

Wij vinden prosoftware een zeer compleet programma, waar de mogelijkheden eindeloos lijken. Alles is goed aan elkaar gekoppeld en kan makkelijk terug worden gevonden. Overzichten van gemaakte facturen, levertijden enz. zijn erg handig en duidelijk. Ook het maken van orders in combinatie met alle codes werkt prima.Dat de software in cloud draait is ook erg fijn. Het inloggen op meerdere systemen werkt probleemloos. Waar we zeer over te spreken zijn is de helpdesk. Als er iets niet goed loopt lossen jullie dit probleem snel en kundig op. Wat soms wel vervelend is, is dat er af en toe spontaan zaken lijken te veranderen zonder dat wij iets hebben gewijzigd, zoals de melding bij de COV check, waarover ik net een mail naar de helpdesk heb gestuurd. Zelf wijzigingen aanbrengen bijvoorbeeld aan sjablonen vinden wij niet erg intuïtief en soms onnodig lastig. Alles bij elkaar zijn wij erg te spreken over prosoftware en de mensen waar wij contact mee hebben.