Er was eens.....

Prosoftware levert praktijksoftware aan meer dan 7.000 paramedici en de GGZ. Wij zijn begonnen in 2004 en inmiddels specialist in meer dan 10 beroepsgroepen. Prosoftware is gericht op innovatie en biedt mooie praktijksoftware voor de zorg die niet alleen voldoet aan hetgeen bijvoorbeeld uw beroepsvereniging, zorgverzekeraars en de wet van u verlangt, maar vooral aan de eisen die u uzelf als zorgprofessional stelt. Bij Prosoftware bent u als klant verzekerd van vooruitgang en van een betrokken organisatie bij uw praktijk/instelling.

Hoe het begon

John Langendam, eigenaar en Algemeen Directeur (noemt zichzelf overigens liever probleemoplosser), begon in 2004 met behulp van een programmeur en heel veel zorgprofessionals met de ontwikkeling van Prosoftware. De huidtherapie was net een voltijds HBO opleiding geworden en er bestond nog geen praktijksoftware voor huidtherapeuten met een eigen praktijk. De huidtherapie bleek een goede basis te zijn voor de latere doorontwikkeling van Prosoftware in andere beroepsgroepen vanwege de administratieve complexiteit. Al snel volgde er dan ook meer beroepsgroepen, zoals: logopedie, psychologie en podotherapie. In de laatste genoemde werd Prosoftware al snel marktleider in praktijksoftware en is dat nog tot op de dag van vandaag.

Uitbreiden met ZorgAdmin en personeel

Met inmiddels wat meer hulptroepen in dienst zijn wij na enkele jaren ZorgAdmin gaan ontwikkelen. Dit 100% webbased software voor de praktijk hebben wij in december 2009 gelanceerd en is inmiddels niet meer weg te denken uit de markt. De ontwikkeling en verkoop van ZorgAdmin heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen.

Praktijksoftware voor nog meer beroepsgroepen

ZorgAdmin is al snel na de lancering voor nog meer beroepsgroepen geschikt gemaakt, zoals ergotherapie, oefentherapie, diëtetiek, hulpmiddelen leveranciers, fysiotherapie, haptotherapie, podologie, osteopathie en chiropractie. Maar ZorgAdmin is ook uitermate geschikte voor psychologen, podotherapeuten, huidtherapeuten en logopedisten die software voor de praktijk zoeken.

Compleetheid als ultiem doel

Maar wij willen meer. Meer dan alleen praktijksoftware leveren. Wij geloven dat er geld bespaard kan worden in zorg. Dit bereiken we niet alleen door een gunstig geprijsde online EPD aan te bieden. Ons doel is om complete praktijksoftware te bieden waardoor je (bijna) geen extra softwareprogramma’s of diensten nodig hebt. Door toenemende eisen vanuit zorgverzekeraars en door wetgeving, denk bijvoorbeeld aan de komst van de AVG, “moet” een praktijk namelijk steeds meer. Denk hierbij aan het uitvoeren van een patiëntervaringsonderzoek of zorgen voor een AVG proof praktijk. Met oplossingen zoals ZorgRespons en de Scan app, die wij kosteloos aanbieden aan onze gebruikers, kunnen onze klanten eenvoudig blijven voldoen aan regelgeving zonder extra investeringen te moeten doen.

Never ending story

Steeds meer nieuwe én bestaande klanten ontdekken de voordelen van webbased werken en kiezen voor ZorgAdmin. Online werken is anno 2019 steeds meer standaard geworden, ook binnen de zorg. Onze klantenkring bestaat inmiddels uit zowel kleine eenmanspraktijken als zorginstellingen met ruim 100 behandelaren. In totaal maken meer dan 4.000 zorgverleners elke dag gebruik van onze praktijksoftware Prosoftware en ZorgAdmin. Met die gedachte werken wij in 1 grote ruimte dagelijks samen aan een mooi product en dito dienstverlening voor onze klanten.