Software maak je samen

Praktijksoftware maak je samen, dit betekent dat het leveren van goede software en ondersteuning verder gaat dan enkel programmeren en de telefoon aannemen. Elke afdeling en elke medewerker binnen Prosoftware levert een belangrijke bijdrage aan het proces en is een onmisbare schakel.

Gedegen adviseren

Het begint al bij onze verkoopafdeling. Doordat zij alle functionaliteiten van haver tot gort kennen, ze zich goed kunnen inleven in uw werkproces en zij trends en ontwikkelingen in de zorg signaleren, kunnen ze u van een gedegen en betrouwbaar advies voorzien.

Deskundig ondersteunen

Onze helpdeskmedewerkers zijn slimme en sociaal bekwame teamspelers en fungeren als uw contactpersonen. In 80% van de gevallen kunnen zij onze gebruikers direct van een antwoord voorzien. Zij kunnen goed analyseren, zijn oplossingsgericht en hebben in deze rol continu hun voelsprieten uitstaan om onze software nog beter te laten functioneren.

Gefundeerd bouwen

Ons programmeerteam kan hierdoor nieuwe functies bouwen en verbeterd bestaande functionaliteiten, na zorgvuldige screening van onze planner.

Kritisch testen

Het werk van ons programmeerteam wordt intensief getest door ons testteam, dat bestaat uit uiterst nauwkeurige types. Zij lichten elke wijziging die is aangebracht minutieus door en leven zich hierbij volledig in uw werkwijze in.

Transparant informeren

Als laatste schakel in de keten leggen de auteurs van onze release notes duidelijk voor u vast welke wijziging op welke plek in de software heeft plaatsgevonden en wat dit voor u als eindgebruiker betekent.

Zoals uit bovenstaande kan worden opgemaakt werken wij met 20 collega’s elke dag vol overgave aan de ontwikkeling van een nog beter softwarepakket en nog effectievere dienstverlening.