Privacy Statement

  

Privacy Statement

Verwerker
Dit is het Privacy Statement van Prosoftware, gevestigd en kantoorhoudend te 3316 GK Dordrecht aan de Kamerling Onnesweg 61.

Prosoftware verwerkt voor zakelijke relaties persoonsgegevens en respecteert daarbij de privacy van bezoekers van onze Websites (https://www.prosoftware.nl en https://www.zorgadmin.nl) en de gebruikers van onze apps: VoorMij, Prosoftware Family en ZorgAdmin.

Wij dragen ervoor zorg dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Het verwerken van persoonsgegevens vindt plaats op een wijze die in overeenstemming is met de Wet Bescherming Persoonsgegevens, de Telecommunicatiewet en dit Privacy Statement.

Doel van de verwerking van uw persoonsgegevens op onze Websites en Apps
Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, zonder uw voorafgaande schriftelijke toestemming. Door gebruik te maken van onze Websites en Apps, stemt u in met dit Privacy Statement.
Uw persoonsgegevens op onze Websites worden, met als doel een business-to-business-relatie, door ons verwerkt:
• om contact met u te kunnen hebben en onderhouden als contactpersoon van uw bedrijf;

• voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten, ten behoeve van diensten, evenementen en/of producten die door Prosoftware worden aangeboden;
• voor communicatie met de zorgverlener;
• voor het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties met Prosoftware; én,
• om u van informatie te voorzien over de diensten, producten en/of evenementen die door Prosoftware, haar relaties die aan de diensten van Prosoftware gekoppelde of te koppelen diensten aanbieden of door de aan haar gelieerde ondernemingen worden aangeboden.

Uw persoonsgegevens op onze Apps worden, met als doel een business-to-business-relatie, door ons verwerkt om communicatie met de zorgverlener tot stand te brengen

Duur van het bewaren
Indien u ons een e-mail toestuurt of een contactformulier op onze Websites invult, worden de gegevens die u ons toestuurt, bewaard voor de afhandeling daarvan dan wel zolang als naar de aard en strekking van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is.

Beveiliging
Wij nemen doorlopend passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te voorkomen. Dit doen wij door de modernste technieken te gebruiken, de toegang binnen Prosoftware te beperken tot een beperkt aantal medewerkers en door informatiebeveiliging een terugkerend onderwerp te laten zijn binnen Prosoftware. Tevens is Prosoftware NEN7510 en ISO27001 gecertificeerd.

Klikgedrag en bezoekgegevens
Op onze Websites worden bezoekgegevens bijgehouden. Uw IP-adres, het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meezendt, worden geregistreerd en voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag gebruikt. Wij proberen de gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Op de apps worden geen bezoekgegevens bijgehouden.

Cookies
Wij maken gebruik van cookies voor onze Websites. Cookies zijn bestanden of stukjes informatie die op uw computer of op andere apparaten met internet toegang, zoals een smartphone of tablet, kunnen worden opgeslagen wanneer u onze Websites gebruikt. Door gebruik te maken van cookies willen wij uw gebruikservaring op onze Websites verbeteren en onze producten en diensten beter afstemmen op uw interesses en behoeften. Cookies kunnen worden gebruikt om de snelheid van uw toekomstige activiteiten en sessies op onze Websites te verbeteren. Daarnaast gebruiken wij cookies die noodzakelijk zijn voor het leveren van de functionaliteiten van onze Websites en voor het onthouden van uw voorkeuren en instellingen. Wanneer u geen cookies wenst te ontvangen, kunt u de instellingen van uw internetbrowser aanpassen en bijvoorbeeld het plaatsen van cookies volledig blokkeren. U kunt dan mogelijk niet alle onderdelen van onze Websites gebruiken.

Google Analytics
Via onze Websites worden cookies geplaatst van Google, als onderdeel van de dienst “Google Analytics”, die Prosoftware afneemt. Deze dienst wordt door Prosoftware gebruikt om gebruik vanonze Websites bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoeker onze Websites gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt gehouden of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.
Om bij te houden hoe gebruikers onze Websites gebruiken, maken wij gebruik van Google Analytics. De verkregen informatie wordt samen met uw IP-adres overgebracht en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees hier het privacybeleid van Google: http://www.google.com/intl/nl/policies/privacy/
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze Websites gebruikt worden en om rapporten over onze Websites aan ons te kunnen verstrekken. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Social Media
Om content op onze Websites te kunnen delen of promoten, zijn op onze Websites knoppen opgenomen van social media platformen, zoals LinkedIn en Twitter. Deze knoppen zijn met een code op onze Websites geplaatst, die onder meer een cookie plaatsen op uw randapparatuur (pc, tablet, smartphone). Raadpleeg de privacyverklaringen van de desbetreffende social media platformen voor meer informatie over hoe desbetreffende social media platformen uw persoonsgegevens verwerken, die zij met deze code verkrijgen.

Nieuws
Geïnteresseerden informeren wij met behulp van een nieuwsbrief met nieuws over Prosoftware en de door Prosoftware aangeboden diensten. Na ontvangst van uw expliciete toestemming wordt uw e-mailadres toegevoegd aan onze lijst met abonnees voor deze nieuwsbrief van Prosoftware. U kunt zich afmelden voor dit nieuws en deze mailing in iedere e-mail die u hierover van ons ontvangt. De lijst met abonnees wordt niet aan derden verstrekt.

Inzien, wijzigen of verwijderen van uw persoonsgegevens
Mocht u een zakelijke relatie hebben met Prosoftware, dan kunt u via verkoop@prosoftware.nl aan ons doorgeven:
•  dat u uw gegevens bij ons wilt inzien
•  dat u niet (meer) wilt worden benaderd met informatie en nieuws vanuit Prosoftware
•  welke gegevens volgens u niet kloppen
•  welke gegevens van u zijn gewijzigd
•  dat u uw gegevens bij ons wilt verwijderen

Aanpassen Privacy Statement
Prosoftware behoudt zich het recht voor dit Privacy Statement aan te passen. Aanpassingen zullen op onze Websites worden gepubliceerd.

 

Versie: februari 2017