Flits. Klik. Zoef. Klaar.

U maakt vast gebruik van een EPD, maar u maakt aantekeningen nog graag op papier? Of heeft u brieven, rapportages, audiofragmenten, tekeningen, foto's of andere documenten die u graag veilig en digitaal in het cliëntendossier bewaart? Met de gratis Scan App van ZorgAdmin is dat een fluitje van een cent.

De snelste manier voor een compleet patiëntendossier

Met de Scan App van ZorgAdmin kunt u eenvoudig scans maken met uw telefoon of tablet van bijvoorbeeld brieven, rapportages, (aan)tekeningen en foto's van de voortgang van de patiënt. Daarnaast is het ook mogelijk om audiofragmenten op te nemen. De scans kunt u direct en veilig versturen naar het documentbeheer in uw ZorgAdmin. Het document en/of audiofragment staat direct bij de juiste patiënt opgeslagen. U hoeft zich dus niet in allerlei (onveilige) bochten te wringen om uw bestanden digitaal te kunnen opslaan.

De voordelen van de ZorgAdmin Scan App

  • De Scan App bespaart u veel tijd
  • De Scan App helpt u bij het AVG proof krijgen van uw praktijk
  • De Scan App zorgt voor een compleet digitaal dossier
  • De Scan App is helemaal kosteloos

AVG proof

Doordat de ZorgAdmin Scan App enkel gegevens verstuurt en niet ophaalt is de app erg veilig. Er staan dus geen patiëntgegevens opgeslagen in de app. Het versturen van de foto's vindt plaats via een beveiligde verbinding. Ook heel belangrijk: er blijven geen foto's achter op telefoons van medewerkers. Bring your own device is dus prima mogelijk.

Ontwikkelingen

Naast het kunnen scannen van documenten en foto's van de patient en het maken en versturen van audiofragmenten, is het binnenkort ook mogelijk om video's te maken en te versturen met de ZorgAdmin Scan App. Handig om bijvoorbeeld bepaalde bewegingen vast te leggen. Naar aanleiding van gebruikerservaringen blijven wij de app verder doorontwikkelen.

De ZorgAdmin Scan App is in 2018 met open armen en heel veel enthousiasme ontvangen door onze gebruikers. Inmiddels zijn er al meer dan 1.000.000 scans verzonden met de Scan App naar ZorgAdmin.

Aan de slag

Bent u al gebruiker van ZorgAdmin en wilt u de Scan App gaan gebruiken? Volg deze stappen en u bent helemaal digitaal.  

Komt u er niet uit, u mag altijd onze helpdesk benaderen.