Scan App

Scan App

De ZorgAdmin Scan App maakt het u makkelijk
Met de Scan App van ZorgAdmin kunt u eenvoudig scans maken met uw telefoon of tablet van bijvoorbeeld brieven, tekeningen, foto's van de voortgang van de patiënt en andere documenten die u graag (digitaal) wilt bewaren in het dossier van de patiënt.

Gratis en AVG proof
Deze scans kunt u vervolgens direct en veilig versturen naar het documentbeheer in uw ZorgAdmin. Het document staat direct bij de juiste patiënt opgeslagen. U hoeft zich dus niet in allerlei (onveilige) bochten te wringen om uw documenten digitaal te kunnen opslaan. Voor alle huidige en toekomstige ZorgAdmin klanten is de ZorgAdmin Scan App helemaal kosteloos.

Voordelen op een rij

  • De Scan App bespaart u veel tijd
  • De Scan App helpt u bij het AVG proof krijgen van uw praktijk
  • De Scan App zorgt voor een compleet digitaal dossier
  • De Scan App is helemaal kosteloos

Enthousiast ontvangen
De afgelopen periode hebben we met veel plezier gewerkt aan de ontwikkeling van de Scan App. Tijdens de gebruikersbijeenkomsten die wij in het voorjaar van 2018 hebben georganiseerd, hebben we de aanwezige gebruikers van ZorgAdmin al kennis laten maken met de Scan App. De eerste reacties op de Scan App waren zeer enthousiast. Sinds de lancering maakt al bijna de helft van onze gebruikers gebruik van de Scan App als aanvulling op hun ZorgAdmin. 

Gratis en vrijblijvende demo
Wij vinden het superleuk om u een persoonlijke demonstratie te geven van de Scan App via meekijken op afstand. Uiteraard is deze geheel vrijblijvend en kosteloos. Wij maken graag een afspraak.

Aan de slag
Bent u al gebruiker van ZorgAdmin en wilt u de Scan App gaan gebruiken? Volg deze (linkje naar externe site) stappen en u bent helemaal digitaal.  

Komt u er niet uit, u mag altijd onze helpdesk benaderen.