Online software voor haarwerkspecialisten

Wilt u minder tijd kwijt zijn aan het declareren aan de zorgverzekeraar? ZorgAdmin zorgt ervoor dat u uw haarwerken binnen enkele klikken hebt gedeclareerd. U vult een verkoopprijs in. De rest doet ZorgAdmin. Zonder apart te hoeven inloggen in Vecozo. En bent u niet compleet? ZorgAdmin controleert automatisch of u niks vergeet. De zorgverzekeraar tevreden en uw declaratie wordt snel uitbetaald. Maar naast deze basisfunctionaliteit kunt u nog veel meer met ZorgAdmin. En dat doet u volledig online. Echt webbased werken: op desktop, tablet en telefoon.

Voldoe aan de eisen van SEMH

Naast razendsnel declareren, voldoet u met ZorgAdmin ook aan de SEMH. Zo kunt voor elke klant een intake- en aanmeetformulier invullen en maakt u met 1 druk op de knop overzichten die voldoen aan de eisen van de SEMH. En wilt u graag voor- en na foto's in het klantdossier bewaren? Met de gratis Scan App is dat een fluitje van een cent. ZorgAdmin heeft ruime ervaring in de hulpmiddelen branche en ontwikkelt de software continu door op basis van de behoefte van gebruikers. Daarnaast kunt u in ZorgAdmin prima samenwerken. Dus bijvoorbeeld ook de bandagist, de mammacareadviseur en de huidtherapeut kunnen hun hulpmiddelen of zorg registreren en declareren in dezelfde omgeving.

Volledig online werken

Wilt u niet telkens naar die ene computer lopen in uw kantoortje om een declaratie de deur uit te kunnen doen? Doordat ZorgAdmin een volledig online programma is kunt u echt overal vandaan werken. Dus ook op uw tablet of smartphone. Maar ook op elke computer die u voor handen heeft. Daarnaast heeft u geen zorgen meer om het uitvoeren van updates of het maken van back-ups.

Mogelijkheden van ZorgAdmin

 • Volledig online, ook op tablet en telefoon
 • Super eenvoudig haarwerken declareren aan alle zorgverzekeraars
 • U hoeft niet apart in te loggen in Vecozo
 • In uw eigen huisstijl (een deel) factureren aan klanten
 • Altijd actuele artikel- en prijslijsten van alle zorgverzekeraars en GPH codes
 • SEMH proof intake- en aanmeetformulier
 • SEMH overzichten en managementrapportages
 • Razend snel voor- en na foto's met de app toevoegen aan het klantdossier
 • Automatische afspraakherinneringen per mail/sms voor no-show reductie
 • Complete klantenkaart
 • Documentbeheer en correspondentie
 • COV en BSN check
 • Flexibele agenda inclusief locatiemogelijkheden
 • Koppeling met ZorgDomein en Zorgmail
 • Volledig boekhoudgedeelte of koppeling extern boekhoudpakket
 • Kosteloos klantervaring meten met ZorgRespons

AVG proof

Wilt u alleen maar even snel een brief of document inscannen? Dat kan veilig via de handige ZorgAdmin Scan App. Direct in uw patiëntendossier. Of versturen uw relaties verwijzingen via ZorgDomein? Ook hiermee zijn wij gekoppeld. En wat denkt u van onze klantenportaal inclusief een online agenda waarin klanten zelf afspraken kunnen maken? Maar veilig communiceren is ook mogelijk door middel van onze koppeling met Zorgmail, inclusief Zorgmail voor patiënten. Dat is pas echt veilig en volledig online werken! Wij zijn verder NEN7510, ISO9001 en ISO27001 gecertificeerd.

Betaalbaar

Software voor haarwerkspecialisten die er ook nog eens fraai uit ziet en betaalbaar is. U betaalt enkel 1 voordelig en transparant abonnementsbedrag per maand en alles is inbegrepen. Door de vele mogelijkheden bespaart u tijd en groeit ZorgAdmin met uw salon mee. Uiteraard verliezen wij de basics en de gebruikerservaring niet uit het oog: u bent overal snel en binnen een paar klikken.

Inclusief helpdesk

En niet geheel onbelangrijk, wij staan bekend om onze deskundige en vriendelijke helpdesk en snelle ontwikkeltijd. Wij helpen u graag snel, deskundig en vriendelijk. Onze ondersteuning is onbeperkt en inbegrepen.

Gratis en vrijblijvende demo

Wij vinden het superleuk om u een persoonlijke demonstratie te geven van ZorgAdmin via meekijken op afstand. Uiteraard is deze geheel vrijblijvend en kosteloos. Wij maken graag een afspraak. Wilt u liever zelf klikken? Ook dat is mogelijk.