Software voor Logopedie

Minder tijd kwijt willen zijn aan administratie? ZorgAdmin is online praktijksoftware die het je makkelijk maakt. Speciaal voor logopedisten met een eigen praktijk die overal vandaan willen kunnen werken. Binnen ZorgAdmin ben je overal binnen enkele klikken. Van agenda tot patiëntenkaart en van dossiervoering tot declaratie, inclusief een kosteloze KEO tool. En dit alles verpakt in een eenvoudige, frisse en moderne look-and-feel.

NVLF Leverancier Logopedie 2020

Bent u lid van het NVLF? Als Leverancier Logopedie bieden wij een exclusief ledenvoordeel voor leden van de NVLF. U ontvangt 50% korting op de kosten voor het overzetten van patiëntgegevens van uw huidige softwareprogramma naar ZorgAdmin. Daarnaast bieden wij gratis promotiemateriaal aan ten behoeve van ZorgRespons. Het ledenvoordeel is geldig t/m 31-12-2020.

Patiëntervaring meten met ZorgRespons

De beleving van een patiënt komt steeds meer centraal te staan. Verzekeraars, uw beroepsvereniging en niet in het minst patiënten zelf verwachten steeds meer dat u onderzoek doet om de kwaliteit van uw behandelingen te verbeteren. Met het meetbureau ZorgRespons kunt u hier op een eenvoudige wijze invulling aan geven, inclusief volledig inzicht in uw praktijkresultaten. En dit helemaal kosteloos. ZorgRespons is geacrediteerd door ZilverenKruis Achmea en erkend door alle andere zorgverzekeraars.

Mogelijkheden van ZorgAdmin

 • Kosteloos patiëntervaring meten
 • Rechtstreeks declareren aan alle zorgverzekeraars, patienten, scholen
 • Scan App voor het digitaliseren van o.a. (verwijs)brieven en aantekeningen
 • Dossiervoering volgens richtlijn van de NVLF inclusief TOS
 • Koppeling met Zorgmail en Zorgdomein
 • Flexibele agenda ook op de smartphone
 • Koppeling met Zorgmail en Zorgdomein
 • Overzichtelijk dashboard
 • Documentbeheer en correspondentie
 • Automatische afspraakherinneringen per mail/sms voor no-show reductie
 • Volledig boekhoudgedeelte of koppeling met extern boekhoudpakket
 • Patiëntenportaal
 • Managementrapportages
 • COV en BSN check

AVG proof

Wilt u alleen maar even snel een brief of document inscannen? Dat kan veilig via de handige ZorgAdmin Scan App. Direct in uw patiëntendossier. Of versturen uw relaties verwijzingen via ZorgDomein? Ook hiermee zijn wij gekoppeld. En wat denkt u van onze klantenportaal inclusief een online agenda waarin klanten zelf afspraken kunnen maken? Maar veilig communiceren is ook mogelijk door middel van onze koppeling met Zorgmail, inclusief Zorgmail voor patiënten. Dat is pas echt veilig en volledig online werken! Wij zijn verder NEN7510, ISO9001 en ISO27001 gecertificeerd.

Betaalbaar

Software voor logopedisten die er ook nog eens fraai uit ziet en betaalbaar is. U betaalt enkel een voordelig en transparant abonnementsbedrag per maand en alles is inbegrepen. Door de vele mogelijkheden bespaart u tijd en groeit ZorgAdmin met uw praktijk mee. Uiteraard verliezen wij de basics en de gebruikerservaring niet uit het oog: u bent overal snel en binnen een paar klikken.

Inclusief helpdesk

En niet geheel onbelangrijk, wij staan bekend om onze deskundige en vriendelijke helpdesk en snelle ontwikkeltijd. Wij helpen u graag snel, deskundig en vriendelijk. Onze ondersteuning is onbeperkt en inbegrepen.

Gratis en vrijblijvende demo

Wij vinden het superleuk om u een persoonlijke demonstratie te geven van ZorgAdmin via meekijken op afstand. Uiteraard is deze geheel vrijblijvend en kosteloos. Wij maken graag een afspraak. Wilt u liever zelf klikken? Ook dat is mogelijk.