Software voor Podotherapie

ZorgAdmin biedt complete online software voor de podotherapie. Speciaal voor podotherapeuten met een eigen praktijk die overal vandaan willen kunnen werken, maar geen zin hebben in aanschaf en beheer van servers, het uitvoeren van back-ups en updates en ook geen geld meer willen kwijt zijn aan dure systeembeheerders of hostingpartijen. Net zo compleet en vertrouwd als Prosoftware, maar dan in een nieuw jasje en volledig online

Patiëntervaring meten met ZorgRespons

De beleving van een patiënt komt steeds meer centraal te staan. Verzekeraars, uw beroepsvereniging en niet in het minst patiënten zelf verwachten steeds meer dat u onderzoek doet om de kwaliteit van uw behandelingen te verbeteren. Met het meetbureau ZorgRespons kunt u hier op een eenvoudige wijze invulling aan geven, inclusief volledig inzicht in uw praktijkresultaten. En dit helemaal kosteloos. ZorgRespons is geacrediteerd door ZilverenKruis Achmea en erkend door alle andere zorgverzekeraars.

Voetzorgportaal, hét DM portaal voor de podotherapeut

Het Voetzorgportaal zit volledig geïntegreerd in ZorgAdmin en is het online DM portaal voor het delen van patiëntgegevens tussen podotherapeut en pedicure. Laat de pedicure online de bezoeken van de patiënt registreren en deel het DM behandelplan. De geregistreerde bezoeken komen direct in ZorgAdmin te staan. Zo hoeft u niet meer handmatig bij te houden wanneer en hoe vaak de patiënt al bij de pedicure is geweest. Daarnaast kan de pedicure haar factuur in Voetzorgportaal aanmaken en wordt deze vervolgens automatisch in ZorgAdmin verwerkt.

Mogelijkheden van ZorgAdmin

 • Volledig online, ook op tablet en telefoon
 • Rechtstreekst declareren aan zorgverzekeraar, factoring of patiënt 
 • Inclusief Voetzorgportaal
 • Kosteloos patiëntervaring meten met ZorgRespons 
 • Dossiervoering volgens richtijnlijn van de NVvP
 • De Scan App, voor een AVG proof praktijk
 • Koppeling met ZorgDomein en Zorgmail
 • Flexibele agenda inclusief locatiemogelijkheden
 • Online patiëntenportaal
 • Complete patiëntenkaart
 • Documentbeheer en correspondentie
 • Automatische afspraakherinneringen per mail/sms voor no-show reductie
 • Volledig boekhoudgedeelte of koppeling extern boekhoudpakket
 • COV en BSN check
 • Managementrapportages

AVG proof

Wilt u alleen maar even snel een brief inscannen of een foto opnemen in het dossier? Dat kan veilig via de handige ZorgAdmin Scan App. Direct in uw patiëntendossier. Of versturen uw relaties verwijzingen via ZorgDomein? Ook hiermee zijn wij gekoppeld. En wat denkt u van onze klantenportaal inclusief een online agenda waarin klanten zelf afspraken kunnen maken? Maar veilig communiceren is ook mogelijk door middel van onze koppeling met Zorgmail, inclusief Zorgmail voor patiënten. Dat is pas echt veilig en volledig online werken! Wij zijn verder NEN7510, ISO9001 en ISO27001 gecertificeerd.

Betaalbaar

Software voor de podotherapie die er ook nog eens fraai uit ziet en betaalbaar is. U betaalt enkel een voordelig en transparant abonnementsbedrag per maand en alles is inbegrepen. Door de vele mogelijkheden bespaart u tijd en groeit ZorgAdmin met uw praktijk mee. Uiteraard verliezen wij de basics en de gebruikerservaring niet uit het oog: u bent overal snel en binnen een paar klikken.

Inclusief helpdesk

En niet geheel onbelangrijk, wij staan bekend om onze deskundige en vriendelijke helpdesk en snelle ontwikkeltijd. Wij helpen u graag snel, deskundig en vriendelijk. Onze ondersteuning is onbeperkt en inbegrepen.

Gratis en vrijblijvende demo

Wij vinden het superleuk om u een persoonlijke demonstratie te geven van ZorgAdmin via meekijken op afstand. Uiteraard is deze geheel vrijblijvend en kosteloos. Wij maken graag een afspraak. Wilt u liever zelf klikken? Ook dat is mogelijk.